Casino Online Djur Slot

Idag finns det tusentals med video slots och gillar du att speciellt att spela på slots med ett djur tema har du verkligen hittat rätt. Vi kommer i denna artikel att ge dig de bästa slottarna som har ett djur tema och du kommer garanterat att hitta en favorit att spela på. Du kommer att gilla alla de olika slots. Här kan du vinna mycket mynt och det vill vi verkligen att du ska göra. Vi har tagit fram fem video slots med ett djurtema och vi gillade varje sekund som vi spelade på dem och vi hoppas att du kommer att göra detsamma.

Little Pigs är en rolig slot från Leander Games, här kan du snurra på hjulen och samtidigt bli påmind om sagan om de tre små grisarna hur den stora stygga vargen jagade dem. I denna video slot är det dock ombytta roller. De är ute efter den stora stygga vargen och de vill verkligen ha hämd. Du kommer att få se många olika symboler i detta och spel. Bonusspelet är verkligen roligt och vargen får verkligen se upp. Leander är en speltillverkare som skapar bra spel och de har lagt till 25 vinstlinjer på denna slot.

Dragon Slot, det här är en video slot för dig som gillar de mytiska djuren som drakar. Kanske har du sett den senaste versionen av Game of thrones och här är det dags att se många fina drakar över hjulen. Som vi nämnde här ovan gör Leander Games fantastiska spel med underbar grafik och det kommer du att få njuta av i denna video slot. Du kan spela på 20 vinstlinjer och fem hjul. Du kommer att bli en stor vinnare med en jackpott på 225 000 det är verkligen otroligt. Denna video slot erbjuder verkligen allt möjligt och du kommer att sitta framför denna slot i timmar.

Wild Orient, gillar du asiatiska djur och teman kommer du att gilla Wild Orient då det är en slot med allt du kan tänka dig. De har både djur och ett asiatiskt tema. Du kommer ta dig ut på ett äventyr genom djungeln och möta på pandor, apor och många flera olika djur. Microgaming har sett till att du kan spela på 243 vinstlinjer och på fem hjul. Du kan vinna upp till 60 000 mynt i jackpott i denna slot.

Hound Hotel är en video slot för hundägare du kommer att gilla denna slot här kommer du att möta olika hundar som bor på ett hotel. De är klädda i olika kläder och ser ut som människor. Microgaming har lagt till 25 vinstlinjer på denna slot och du kan snurr på hjulen för 2,50kr vilket inte är farligt. Bonusspelet är verkligen roligt och vi hoppas att du kommer att kunna aktivera det.

Kitty Cabana är också ett spela från Microgaming och det är samma layout som Hound Hotel men med katter. Är du en kattmänniska är detta en video slott för dig. Låt katterna ta fram en stor jackpott till dig. Du kommer inte att ångra att du tog dig en sväng på Kitty Cabana!

Gillade du denna artikel? Här nedan kan du läsa om andra slottar som har olika teman.

Menu